...

FAQ

Veelgestelde vragen.

Home 5 Veelgestelde vragen – FAQ
Wat voor soort websites kunnen jullie ontwerpen en ontwikkelen?

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops. Of je nu een e-commerceplatform wilt opzetten via Shopify, een dynamische WordPress-website nodig hebt, of zelfs een volledig op maat gemaakte HTML-website wilt, we hebben de ervaring om aan je behoeften te voldoen.

Bieden jullie ook website-onderhoud en -aanpassingsservices?

Absoluut! We begrijpen dat jouw online aanwezigheid voortdurende aandacht nodig heeft. Onze website-onderhouds- en aanpassingsservices zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsupdates, inhoudswijzigingen en functionele verbeteringen. Dit draagt niet alleen bij aan een soepele gebruikerservaring, maar kan ook je SEO-prestaties positief beïnvloeden.

Hoe kan website-onderhoud bijdragen aan mijn SEO-strategie?

Regelmatig website-onderhoud is van cruciaal belang voor je SEO-strategie. Zoekmachines geven de voorkeur aan websites die actueel en relevant zijn. Door je site regelmatig te updaten, zorg je ervoor dat je inhoud actueel blijft en je technische aspecten in lijn zijn met de nieuwste normen. Dit kan helpen om je zoekmachine rankings te verbeteren en een positieve gebruikerservaring te bevorderen.

Hoe zorgen jullie voor SEO-optimalisatie van websites?

We implementeren bewezen SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat je website goed presteert in zoekmachines. Dit omvat optimalisatie van metadata, trefwoordanalyse, interne linkbuilding en meer. Ons doel is om je online zichtbaarheid te vergroten en je website hoog in de zoekresultaten te laten verschijnen.

Wat is het voordeel van een responsieve website?

Een responsieve website past zich automatisch aan verschillende schermformaten aan, wat zorgt voor een optimale gebruikerservaring op desktops, tablets en smartphones. Dit vergroot niet alleen de tevredenheid van gebruikers, maar kan ook je SEO-prestaties verbeteren, aangezien Google mobielvriendelijke websites beloont.

Kunnen jullie me helpen bij het kiezen tussen WordPress en Shopify?

Absoluut! We bespreken graag je doelen en vereisten om te bepalen welk platform het beste bij je past. WordPress biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid, terwijl Shopify ideaal is voor e-commerce. We adviseren je over de beste keuze op basis van jouw behoeften.

Wat zijn custom HTML-oplossingen en wanneer zijn ze nuttig?

Custom HTML-oplossingen verwijzen naar volledig op maat gemaakte websites gebouwd met HTML-code. Dit kan handig zijn als je specifieke functionaliteiten of ontwerpen nodig hebt die niet gemakkelijk binnen andere platforms kunnen worden gerealiseerd. We evalueren je vereisten en adviseren of dit een geschikte optie is.

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem, neem direct contact met ons op en wij zullen je vrijblijvend helpen bij al je vragen!